Onze visie

Zwangerschap en bevalling zijn natuurlijke processen. Tijdens dit proces gaan we elkaar goed leren kennen en bouwen aan een vertrouwensband. Met onze persoonlijke en deskundige begeleiding bouwen we samen aan dit vertrouwen. We bewaken jou en je kindje goed om vroegtijdig signalen en/of symptomen te herkennen die hier een risico kunnen vormen.

Door onze begeleiding willen we jullie een gezonde fijne zwangerschap, een veilige bevalling en een fantastisch kraambed bezorgen. Om jullie steeds de beste zorg te verlenen volgen we bij-, en nascholingen, trainingen en workshops. Zo blijven we op de hoogte van actuele ontwikkelingen, de nieuwste inzichten én zijn we up-to-date in ons denken en handelen.

Ons doel is een veilige zwangerschap, bevalling en kraamtijd waar je tevreden en met een goed gevoel op terug kunt kijken ook als het anders is gegaan dan je hoopte. We zullen samen met jou kijken wat je hiervoor nodig hebt. We staan 24/7 voor je klaar.

Graag stellen we ons persoonlijk aan je voor:

Marianne Westreenen-Blom - De Ronding Verloskundige Praktijk

Marianne van Westreenen-Blom
Verloskundige | Praktijkhouder

BIG: 99037740303
Tessa Snoek - De Ronding Verloskundige Praktijk

Tessa Salari -Snoek
Verloskundige

BIG: 89923024403
Naomi Blankenstein - De Ronding Verloskundige Praktijk

Naomi Blankenstein
Verloskundige (waarneemster)

BIG: 29926239103
Marieke Harbers - De Ronding Verloskundige Praktijk

Marieke Harbers
Verloskundige (waarneemster)

BIG: 19927132303
Kim Baez Mejia-Voorend - De Ronding Verloskundige Praktijk

Kim Baez Mejia-Voorend
Verloskundige (waarneemster)

BIG: 39925843303
Cokkie Zwezerijnen - De Ronding Verloskundige Praktijk

Cokkie Zwezerijnen
Praktijkassistente

Aline Snoek - De Ronding Verloskundige Praktijk

Aline Snoek
Praktijkassistente

Angelique Vernooij-Verweij - De Ronding Verloskundige Praktijk

Angelique Vernooij-Verweij
Praktijkondersteuner

Marianne Westreenen-Blom - De Ronding Verloskundige Praktijk

Marianne van Westreenen-Blom

Verloskundige | Praktijkhouder

Mijn naam is Marianne van Westreenen-Blom, getrouwd met Freddy en moeder van inmiddels twee volwassen kinderen. Als jong meisje droomde ik ervan verloskundige te worden. Via omzwervingen en een studie verpleegkunde ben ik alsnog de verloskunde opleiding gaan doen. Het was ietwat later dan gepland maar toch gelukt. Zo gaat dat in de verloskunde; “meestal komt het wat later” maar dan is het ook extra genieten.

Ik heb een prachtig vak, veel contact met mensen, samenwerken met collega’s in de geboortezorg en daarbuiten en de medisch technische kanten rondom zwangerschap en geboorte. Vooral die combinatie vind ik erg leuk. Het allerbelangrijkste vind ik dat je als vrouw goed terug kunt kijken op je zwangerschap en bevalling en daar wil ik heel graag aan bijdragen.

Ik vind het heerlijk om te reizen en te fotograferen. Je vindt mij nog wel eens in de natuur om mooie plaatjes van het landschap te maken. Uren turen en geduld hebben, handig om te oefenen voor een bevalling 😊

Tessa Snoek - De Ronding Verloskundige Praktijk

Tessa Salari-Snoek

Verloskundige

Ik ben Tessa Snoek. Ik kom oorspronkelijk uit Leerdam, maar toen ik na het behalen van mijn verloskunde diploma in 2017 aan het werk mocht in Culemborg, ben ik hier naartoe verhuisd.

Met ontzettend veel plezier werk ik in deze regio en bij praktijk De Ronding.  In 2018 heb ik ook mijn diploma voor echoscopie mogen behalen. Ik vind dit een toevoeging voor mijn werk en doe dit ook met veel plezier.

Naast dat ik geniet van mijn werk en dit met veel enthousiasme doe, kan ik ook enorm genieten van tijd doorbrengen tussen de paarden of op een andere manier lekker buiten bezig zijn. Verder ben ik dol op het voorjaar en alles wat weer in bloei komt, maar leef ik ook helemaal op in de sneeuw.

Ik hoop jullie tegen te komen en te leren kennen in de praktijk tijdens deze bijzondere tijd!

Naomi Blankenstein - De Ronding Verloskundige Praktijk

Naomi Blankenstein

Verloskundige (waarneemster)

Lieve allemaal,

Ik ben Naomi Blankenstein, 26 jaar oud, geboren en getogen in Asperen. Ik mag sinds 2019 dit prachtige vak uitvoeren. Als klein meisje tekende ik altijd zwangere vrouwen en baby’s, waarbij de interesse al begon. Na een afgeronde studie als maatschappelijk werkster bleef de droom bestaan om verloskundige te worden. Uiteindelijk toch de knoop doorgehakt en de studie in België gevolgd. Na een mooie studie, waarin ik ook de verloskunde in Tanzania heb mogen beleven, ben ik afgestudeerd en heb ik met veel plezier gewerkt in Nijmegen. Sinds 2021 heb ik de overstap kunnen maken naar de Ronding, waar ik met enorm veel enthousiasme aan begonnen ben.

Ik heb enorm veel bewondering voor ons vak, maar vooral voor de (kersverse) vaders en moeders en andere gezinsleden. Het vak bestaat uit mooie en verdrietige momenten, waarbij ik ernaar streef ondersteuning te kunnen bieden aan alle ouders.

Naast mijn werk kan ik enorm genieten van gezelligheid met vrienden en familie. Ook haal ik veel plezier uit bakken en koken, waarbij het opeten hiervan ook een belangrijke rol speelt.

Ik kijk ernaar uit om samen met jullie dit bijzondere pad te bewandelen, hopelijk tot snel!

Marieke Harbers - De Ronding Verloskundige Praktijk

Marieke Harbers

Verloskundige (waarneemster)

Ha allemaal,

Een nieuw gezicht in de praktijk! Graag stel ik mezelf aan jullie voor. Ik ben Marieke Harbers en mag mezelf sinds begin 2020 verloskundige noemen. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om er op uit te gaan of te genieten van een boek en muziek.

Ik geniet ervan om in dit mooie vak werkzaam te zijn. Ik kijk er naar uit om jullie persoonlijk te ontmoeten in deze bijzondere fase van jullie leven.

Tot ziens!
Groetjes, Marieke

Kim Baez Mejia-Voorend - De Ronding Verloskundige Praktijk

Kim Baez Mejia-Voorend

Verloskundige (waarneemster)

Hallo,

Mijn naam is Kim Baez Mejia-Voorend, getrouwd met Carlos en moeder van 4 kinderen; Esmee, Jurre, Sterre en Evy. Ik ben opgegroeid in Haaften en op mijn 19e verhuisd naar Zaltbommel, waar ik nu nog altijd woon met mijn man en kinderen.

Na ruim 12 jaar in de sportwereld gewerkt te hebben en zelf mogen meemaken hoe het is om zwanger te zijn, te bevallen en moeder te worden, wist ik zeker dat ik verloskunde wilde studeren. Ik heb mijn opleiding in Kortrijk gedaan, waar je deeltijd kan studeren. Zo kon ik ons drukke gezin combineren met mijn droom; verloskundige worden!

Het mogen bieden van persoonlijke, gezinsgerichte zorg aan stellen tijdens hun zwangerschap, bevalling en kraamtijd, in verschillende omstandigheden op een manier die bij hen past, is een voorrecht en een uitdaging voor mij. Ik kan me geen mooier werk voorstellen dan ouders te mogen begeleiden in het proces naar ouderschap, zeker als ze voor het eerst ouders worden!

Ik kijk er naar uit jullie te mogen begeleiden tijdens deze bijzondere periode in jullie leven!

Cokkie Zwezerijnen - De Ronding Verloskundige Praktijk

Cokkie Zwezerijnen

Praktijkassistente

Hallo, ik wil mij even voorstellen!!

Ik ben Cokkie  Zwezerijnen-Kanne, getrouwd met Leo  en samen hebben wij  twee fantastische zoons en schoondochters. Inmiddels ben ik ook trotse oma van onze vier kleinkinderen, waar ik erg van geniet.

In ben begonnen als kraamverzorgster in1977 en heb 25 jaar als kraamverzorgster gewerkt, waarna ik aansluitend voor de kraamzorg intakes en administratie ben gaan doen.

In 2007 kreeg ik de kans om een nieuwe uitdaging aan te gaan als praktijkassistente van  verloskundige praktijk “De Ronding”.

Door de veelzijdigheid van deze baan, contact met zwangeren en collega’s doe ik dit nog altijd met veel plezier.

In mijn vrije tijd kan ik van veel dingen genieten. Ik hou van zwemmen, fietsen, wandelen en skiën. Ook zing ik in een koor waar ik zo nu en dan een optreden mee heb. En natuurlijk lekker op vakantie of een city trip doe ik ook graag.

Aline Snoek - De Ronding Verloskundige Praktijk

Aline Snoek

Praktijkassistente

Angelique Vernooij-Verweij - De Ronding Verloskundige Praktijk

Angelique Vernooij-Verweij

Praktijkondersteuner

Beste zwangeren en partners,

Graag stel ik me kort aan jullie voor.
Ik ben Angelique, 45 jaar, getrouwd met Ronald en samen hebben wij 2 tienerdochters.
Sinds 1 februari werk ik bij het team van verloskundige praktijk de Ronding.
Als praktijkondersteuner zullen mijn taken grotendeels administratief zijn, maar daarnaast zal ik ook 1 ochtend in de week te zien zijn als spreekuur-assistente. Vooral deze afwisseling spreekt me erg aan.
Hiervoor ben ik 14 jaar werkzaam geweest als verpleegkundige in een algemeen ziekenhuis, daarna heb ik 12,5 jaar gewerkt binnen een kinderdagverblijf.
Ik hoop snel kennis met jullie te mogen maken en samen met het team van de Ronding deel uit te mogen maken van deze bijzondere periode in jullie leven.

Een lieve groet,
Angelique Vernooij-Verweij

Kwaliteits­keurmerk KNOV

Om onze kwaliteit te waarborgen zijn we lid van de KNOV (Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen) en zijn we geregistreerd bij het Kwaliteitsregister Verloskundigen. Wij zijn nauw betrokken het Netwerk Geboortezorg Rivierenland (NGR) en aangesloten bij Catena, vereniging van verloskundigen praktijken in de regio Rivierenland.