Onze visie

Zwangerschap en bevalling zijn natuurlijke processen. Tijdens dit proces gaan we elkaar goed leren kennen en bouwen aan een vertrouwensband. Met onze persoonlijke en deskundige begeleiding bouwen we samen aan dit vertrouwen. We bewaken jou en je kindje goed om vroegtijdig signalen en/of symptomen te herkennen die hier een risico kunnen vormen.

Door onze begeleiding willen we jullie een gezonde fijne zwangerschap, een veilige bevalling en een fantastisch kraambed bezorgen. Om jullie steeds de beste zorg te verlenen volgen we bij-, en nascholingen, trainingen en workshops. Zo blijven we op de hoogte van actuele ontwikkelingen, de nieuwste inzichten én zijn we up-to-date in ons denken en handelen.

Ons doel is een veilige zwangerschap, bevalling en kraamtijd waar je tevreden en met een goed gevoel op terug kunt kijken ook als het anders is gegaan dan je hoopte. We zullen samen met jou kijken wat je hiervoor nodig hebt. We staan 24/7 voor je klaar.

Graag stellen we ons persoonlijk aan je voor:

Marianne Westreenen-Blom - De Ronding Verloskundige Praktijk

Marianne van Westreenen-Blom
Verloskundige | Praktijkhouder

BIG: 99037740303
Tessa Snoek - De Ronding Verloskundige Praktijk

Tessa Salari -Snoek
Verloskundige

BIG: 89923024403
Naomi Blankenstein - De Ronding Verloskundige Praktijk

Naomi Blankenstein
Verloskundige

BIG: 29926239103

Mirjam Brouwer
Verloskundige (waarneemster)

BIG: 89934673003

Sterre Schalk
Verloskundige (waarneemster)

BIG:

Elske Seijkens
Verloskundige (waarneemster)

BIG:

Suzan van Straaten – van Putten
Praktijkassistente

Angelique Vernooij-Verweij - De Ronding Verloskundige Praktijk

Angelique Vernooij-Verweij
Praktijkondersteuner

Marianne Westreenen-Blom - De Ronding Verloskundige Praktijk

Marianne van Westreenen-Blom

Verloskundige | Praktijkhouder

Mijn naam is Marianne van Westreenen-Blom, getrouwd met Freddy en moeder van inmiddels twee volwassen kinderen. Als jong meisje droomde ik ervan verloskundige te worden. Via omzwervingen en een studie verpleegkunde ben ik alsnog de verloskunde opleiding gaan doen. Het was ietwat later dan gepland maar toch gelukt. Zo gaat dat in de verloskunde; “meestal komt het wat later” maar dan is het ook extra genieten.

Ik heb een prachtig vak, veel contact met mensen, samenwerken met collega’s in de geboortezorg en daarbuiten en de medisch technische kanten rondom zwangerschap en geboorte. Vooral die combinatie vind ik erg leuk. Het allerbelangrijkste vind ik dat je als vrouw goed terug kunt kijken op je zwangerschap en bevalling en daar wil ik heel graag aan bijdragen.

Ik vind het heerlijk om te reizen en te fotograferen. Je vindt mij nog wel eens in de natuur om mooie plaatjes van het landschap te maken. Uren turen en geduld hebben, handig om te oefenen voor een bevalling

Tessa Snoek - De Ronding Verloskundige Praktijk

Tessa Salari-Snoek

Verloskundige

Ik ben Tessa Salari. Ik heb mijn verloskunde diploma in 2017 behaald.

Met ontzettend veel plezier werk ik in deze regio en bij praktijk De Ronding.  In 2018 heb ik ook mijn diploma voor echoscopie mogen behalen. Ik vind dit een toevoeging voor mijn werk en doe dit ook met veel plezier.

Naast dat ik geniet van mijn werk en dit met veel enthousiasme doe, kan ik ook enorm genieten van tijd doorbrengen tussen de paarden of op een andere manier lekker buiten bezig zijn. Verder ben ik dol op het voorjaar en alles wat weer in bloei komt, maar leef ik ook helemaal op in de sneeuw.

Ik hoop jullie tegen te komen en te leren kennen in de praktijk tijdens deze bijzondere tijd!

Naomi Blankenstein - De Ronding Verloskundige Praktijk

Naomi Blankenstein

Verloskundige

Lieve allemaal,

Ik ben Naomi Blankenstein, geboren en getogen in Asperen. Ik mag sinds 2019 dit prachtige vak uitvoeren. Als klein meisje tekende ik altijd zwangere vrouwen en baby’s, waarbij de interesse al begon. Na een afgeronde studie als maatschappelijk werkster bleef de droom bestaan om verloskundige te worden. Uiteindelijk toch de knoop doorgehakt en de studie in België gevolgd. Na een mooie studie, waarin ik ook de verloskunde in Tanzania heb mogen beleven, ben ik afgestudeerd en heb ik met veel plezier gewerkt in Nijmegen. Sinds 2021 heb ik de overstap kunnen maken naar de Ronding, waar ik met enorm veel enthousiasme aan begonnen ben.

Ik heb enorm veel bewondering voor ons vak, maar vooral voor de (kersverse) vaders en moeders en andere gezinsleden. Het vak bestaat uit mooie en verdrietige momenten, waarbij ik ernaar streef ondersteuning te kunnen bieden aan alle ouders.

Naast mijn werk kan ik enorm genieten van gezelligheid met vrienden en familie. Ook haal ik veel plezier uit bakken en koken, waarbij het opeten hiervan ook een belangrijke rol speelt.

Ik kijk ernaar uit om samen met jullie dit bijzondere pad te bewandelen, hopelijk tot snel!

Mirjam Brouwer

Verloskundige (waarneemster)

Mijn naam is Mirjam Brouwer, getrouwd met Joost Goes en moeder van 4 kinderen. Na vele omzwervingen door Nederland woon ik nu sinds een aantal jaar met veel plezier in Culemborg.

Na een carrière in de media heb ik enige jaren geleden besloten mijn hart te volgen om verloskundige te worden. Na mijn opleiding in Rotterdam ben ik nu met veel plezier werkzaam voor De Ronding. Wat mij boeit aan werken als verloskundige is dat je te maken krijgt met vele verschillende mensen in veel verschillende momenten, maar altijd tijdens een bijzondere periode in het leven. Het opbouwen van een persoonlijke relatie in combinatie met de dynamiek van het verlenen van medische zorg vind ik ontzettend leuk.

Mijn vrije tijd breng ik graag door in het gezelschap van mijn familie of vrienden, ik houd van lezen en speel graag een bordspel.

Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten en een stukje mee te mogen lopen in deze bijzondere tijd!

Sterre Schalk

Verloskundige (waarneemster)

Beste allemaal,

Mijn naam is Sterre Schalk.

“Sterre start bij De Ronding in juli 2024, dan zal ze zich verder voorstellen”

Elske Seijkens

Verloskundige (waarneemster)

*Elske zal in juli 2024 starten bij De Ronding*

Lieve allemaal,

Ik ben Elske Seijkens en sinds de zomer van 2024 werkzaam als verloskundige. Met veel trots en enthousiasme ga ik aan de slag bij de Ronding. Samen met mijn vriend Jeffrey woon ik in Sleeuwijk, Noord-Brabant. Omdat dit net iets te ver is van onze zwangere cliënten, zal ik tijdens mijn diensten in Culemborg verblijven.

Als jong meisje wist ik al dat ik de zwangerschap, bevalling en pasgeborenen ontzettend interessant vond. Toch heb ik eerst een kleine omweg gemaakt door de opleiding ‘Horeca Onderneming en Management’ te volgen. Na het afronden hiervan, wist ik zeker dat verloskunde mijn roeping was en ben ik begonnen aan de opleiding Verloskunde in Rotterdam. Dit voelde voor mij als thuiskomen en mijn opleidingstijd verliep voorspoedig. Ik zit echt op mijn plek.

Naast mijn werk ben ik graag sportief bezig door voetbal, tennis of padel, hou ik van lekker eten en ben ik dol op gezelschap. Ik ben een echt mensenmens, maar ook een hondenmens. Ik sta bekend als kletskous en schijn zelfs in mijn slaap te praten!

Ik kijk ernaar uit om jullie allemaal te ontmoeten en te begeleiden in deze bijzondere tijd.

Tot snel!

Elske

Suzan van Straaten – van Putten

Praktijkassistente

Lieve allemaal,

Mijn naam is Suzan van Straaten- van Putten, getrouwd met Denny en moeder van Levi, Nikki en Javi.

Sinds kort ben ik werkzaam bij de Ronding als praktijkassistente.
Sinds mijn 1e zwangerschap 17 jaar geleden zei ik al tegen mijn man dat dit mij zo’n leuke functie lijkt. Ik ben dan ook erg blij dat ik deel mag uitmaken van deze fijne verloskundige praktijk.

Hiervoor heb ik met plezier 17 jaar op een babygroep in de kinderopvang en 4,5 jaar als begeleider in de gehandicaptenzorg gewerkt.

Naast mijn werk geniet ik van mijn gezin en wandel ik graag met onze 2 honden. Ik kijk graag naar documentaires, series of goede films. Nieuwe recepten uit proberen vind ik ook erg leuk. We gaan ook regelmatig naar ons vaste plekje op Texel om heerlijk uit te waaien en te genieten.
Daarnaast ben ik altijd druk met interieurstyling in huis en klussen in de tuin.

Tot snel!

Angelique Vernooij-Verweij - De Ronding Verloskundige Praktijk

Angelique Vernooij-Verweij

Praktijkondersteuner

Beste zwangeren en partners,

Graag stel ik me kort aan jullie voor.
Ik ben Angelique, getrouwd met Ronald en samen hebben wij 2 tienerdochters.
Sinds 1 februari 2021 werk ik bij het team van verloskundige praktijk de Ronding.
Als praktijkondersteuner zullen mijn taken grotendeels administratief zijn, maar daarnaast zal ik ook 1 ochtend in de week te zien zijn als spreekuur-assistente. Vooral deze afwisseling spreekt me erg aan.
Hiervoor ben ik 14 jaar werkzaam geweest als verpleegkundige in een algemeen ziekenhuis, daarna heb ik 12,5 jaar gewerkt binnen een kinderdagverblijf.
Ik hoop snel kennis met jullie te mogen maken en samen met het team van de Ronding deel uit te mogen maken van deze bijzondere periode in jullie leven.

Kwaliteits­keurmerk KNOV

Om onze kwaliteit te waarborgen zijn we lid van de KNOV (Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen) en zijn we geregistreerd bij het Kwaliteitsregister Verloskundigen. Wij zijn nauw betrokken het Netwerk Geboortezorg Rivierenland (NGR) en aangesloten bij Catena, vereniging van verloskundigen praktijken in de regio Rivierenland.