Nieuws

Nieuws2022-01-04T09:49:43+01:00

VACATURE VERLOSKUNDIGE

Het is BABY-BOOM in verloskundige praktijk De Ronding. Twee van onze collega’s zijn in blijde verwachting en gaan straks heerlijk genieten van hun verlof. Daarnaast staat er een drukke zomer op de planning met veel uitgerekende zwangeren en geplande vakanties.

We zijn dus dringend op zoek naar een fijne flexibele collega verloskundige om ons team te versterken. Liefst ben je vanaf juli 2024 beschikbaar, we hebben dan nog een fijne periode om je in te werken in onze praktijk en regio.

Het gaat om gemiddeld 20 uur per week, in de maanden juli en augustus naar verwachting meer. Een volledige verloskundige uitrusting staat tot je beschikking.

Belangrijke kernwaarden voor ons: goede kwaliteit van zorg, zwangere staat centraal; zij denkt en besluit actief mee in de zorg voor haar en haar ongeboren kind, nauwkeurigheid, werkplezier, gezelligheid en humor.

Sinds eind vorig jaar werken wij vanuit ons prachtige nieuwe praktijkpand, in Culemborg, die van alle gemakken is voorzien. Je hebt de mogelijkheid om te overnachten en er is een complete keuken en een volledige badkamer tot je beschikking.

Naast spreekuur op onze mooie nieuwe locatie, hebben we nog een dependence in het centrum van de stad waar we enkele uurtjes per week spreekuur doen.

We werken in onze middelgrote praktijk met een team van 5 verloskundigen, van wie er dus 2 kort na elkaar met verlof gaan. Verder worden we tijdens de spreekuren ondersteund door onze fantastische praktijkassistentes. We beschikken over eigen echoapparatuur voor medische en pretecho’s. De ETSEO en TTSEO worden verwezen naar ons echocentrum in de regio. We bieden preconceptie spreekuur, anticonceptie spreekuur en plaatsen/verwijderen spiralen.

In de regio werken we samen met Ziekenhuis Rivierenland in Tiel, en met meerdere ziekenhuizen in de regio Utrecht.

Ons aanbod:

 • Een prachtige nieuw praktijkpand, om heerlijk aan de slag te gaan
 • Een gezellig en openhartig team.
 • Gemiddeld 20 uur per week (diensten en spreekuur)
 • Van juli t/m december 2024
 • Vergoeding volgend KNOV-schema
 • ZZP / loondienst bespreekbaar
 • Overnachten / verblijven mogelijk
 • Volledige verloskundige uitrusting in bruikleen

Jij biedt:

 • Werkplezier, enthousiasme
 • Bereidheid om flink aan de slag te gaan
 • Kwaliteit van zorg met de zwangere als uitgangspunt, teamwork, passie en inlevingsvermogen
 • Langere tijd versterking

Teken je tot het einde van 2024, wanneer iedereen weer fijn terug is van verlof? Dan ligt er een mooie bonus €€ in het verschiet

Enthousiast? Mail je motivatie en CV naar praktijkderonding@gmail.com  (ook voor aanvullende vragen/info) t.a.v. Marianne van Westreenen

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Informatie avond bevallen

Ongeveer 5 a 6 keer per jaar geven wij onze online informatieavond rondom “bevallen” voor de zwangere vanaf 30 weken zwangerschap en haar partner.

Het is een leuke en informatieve avond over alles rondom bevallen en de periode erna.

aanmelden kan via een reply op de uitnodigingsmail of via de assistente

2D geslachtsbepaling (pretecho), 3/4D echo en zwangerschapsmassage

“Kijk en bewonder”
Sinds oktober 2023 is het bij De Ronding mogelijk om een 2D geslachtsbepaling te laten doen. Dit kan vanaf 15 weken zwangerschap en de kosten zijn € 40,00, dit is incl. print foto’s en een genderreveal presentje. Optioneel kunnen de beelden op een usb gezet worden, de kosten hiervoor zijn € 10,00.

Wil je een 3/4D echo, deze is mogelijk vanaf januari 2024 bij een zwangerschapsduur van 25 tot 31 weken en de kosten zijn € 90,00. De duur is ongeveer 30 minuten. Het is incl. print foto’s. Optioneel kunnen de beelden op een usb gezet worden, de kosten hiervoor zijn € 10,00.

Het is ook mogelijk om een combi pakket af te nemen. Hiervoor krijg je een 2D geslachtsecho en een 3/4D echo. Het is incl. print foto’s, een usb en een genderreveal presentje. De kosten hiervoor zijn € 125,00.

“Ontspan en geniet”
Ook bieden we zwangerschapsmassage aan. Heerlijk een uur ontspannen. Er wordt gebruik gemaakt van 100% natuurlijke jojoba olie. De kosten hiervoor zijn € 65,00.

Zowel de 2D geslachtsbepaling, de 3/4D echo als de zwangerschapsmassage worden uitgevoerd door Gea van Dongen-Teunissen.

Een afspraak hiervoor maken kan via onze assistente.

Cadeau tip: Het is ook mogelijk om de 2D geslachtsbepaling, de 3/4D echo, het combi pakket of zwangerschapsmassage aan iemand cadeau te doen. Dan maken wij daar een mooie cadeaubon voor.

PS: bij afzegging binnen 24 uur voor de afspraak wordt € 20,00 reserveringskosten in rekening gebracht.

Masterclass borstvoeding door lactatiekundige Tamara

Lactatiekundige Tamara van der Linden geeft een masterclass borstvoeding bij ons in de praktijk op de volgende data:
13 april, 25 mei en 6 juli

Tijdens deze fijne bijeenkomst in een kleine groep, krijg je alle informatie die je nodig hebt om succesvol te starten met borstvoeding en langdurig borstvoeding te kunnen geven. Aanmelden kan via de website of door een mail te sturen aan info@deronding.nl
Wees er snel bij want vol is vol. Kosten eenmalig €20,-

Meer informatie over Centrum voor Borstvoeding Boogaard&Van der Linden: https://www.centrumvoorborstvoeding.nl/

Ga naar de bovenkant