Beste zwangere en partner,

Vanaf heden werken wij, net als alle andere verloskundigen in regio Rivierenland, volgens het verloskundig protocol pandemie COVID-19. Dit betekent oa dat er wijzigingen zijn in onze bezoeken aan huis tijdens het kraambed en zwangerschapscontroles op de praktijk. Hiervoor is door onze beroepsvereniging KNOV een schema opgesteld waarin alleen de medisch noodzakelijke controles plaats zullen vinden en ook bij welke zwangerschapsweken dit geadviseerd wordt.

Natuurlijk blijven wij 24/7 bereikbaar voor spoedgevallen, je kunt ons ten alle tijden bereiken op ons spoednummer 06- 2784 1733

Voor niet dringende vragen verzoeken wij je om van maandag t/m vrijdag te bellen tussen 9.00-17.00 uur. Het stellen van vragen per mail heeft echter onze voorkeur om zo de telefoon zoveel mogelijk beschikbaar te houden voor spoedgevallen. Ook is er een lijst met veelgestelde vragen, wellicht zit hier al een antwoord op je vraag bij.

We begrijpen dat het anders is dan je van ons gewend bent, maar hopen op deze manier dat we het virus en de verspreiding hiervan zo snel mogelijk onder controle hebben. Mochten er veranderingen zijn in de huidige werkwijze dan brengen we je hiervan persoonlijk zo snel mogelijk op de hoogte.

We vertrouwen erop dat we kunnen rekenen op je medewerking en danken je hartelijk voor je begrip.

Vriendelijke groet,

namens verloskundigen team de Ronding

Marianne, Tessa, Naomi, Marieke en Kim.